BelColle Barbaresco DOCG Pajore 2020′ 75 cl 15% vol

34.00

Degusteerimise ja toiduga sobitamise nõuanded

Kvaliteetne punane vein, mis Pajorè viinamarjaaiast. Pajorè on üks piirkonna tuntumaid ja hinnatumaid krunte, kus kasvatatakse Nebbiolo viinamarju, millest valmistatakse elegantseid ja keerukaid Barbaresco veine. Vein sobib kokku punase liha ja rikkalike pastaroogade ning küpsete juustudega.

Laos (saab järeltellida)

Kirjeldus

veinitüüp: kuiv punane
pinnase asukoht: laineliste järskude nõlvadega maastikul 200–400 meetri kõrgusel merepinnast
mullatüüp: savi-lubjakivisel pinnasel
viinamarjasort: Nebbiolo
veinivalmistamise protsess: Viinamarjad on korjatud parimal küpsusastmel. Peale pehmete viinamarjade purustamist ja varte eemaldamist, kääritatakse viinamarju kontrollitud temperatuuril 22–25 päeva.
laagerdamine ja täiustumine: Veini hoitakse kaks aastat tammevaatides  ja edasine viimistlemine toimub kuus kuud pudelis.
värvus: rubiinpunane
lõhnabukett: Kompleksne ja elegantne aroom, milles on tunda punaseid marju nagu kirsid ja vaarikad, koos rooside, lagritsa ja vürtside nootidega. Samuti võivad ilmneda tammevaadis laagerdumise käigus saadud kerge suitsusus ja vanilje.
alkoholi sisaldus: 15% vol
maitse: Vein on täidlane ja hästi struktureeritud. Tunda on küpseid punaseid puuvilju, kerget vürtsikust ja mineraalsust. Tanniinid on märgatavad, kuid hästi tasakaalustatud, pakkudes veinile pikaealisust..
serveerimistemperatuur: 18°C
maht: 750 ml

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.