TRE ROVERI – Barbera d’Asti Superiore DOCG 2017′ 75 cl 14% vol, pliiatsikarbis

33.00

Vein on pakitud Le Matite ® disainitud veinikarpi – miinimum tellimise kogus 6 tk.

Degusteerimise ja toiduga sobitamise nõuande

Pico Maccario veinimaja ajalooliseim vein, mis demonstreerib Nizza DOCG nimetusega Barbera viinamarjade suurepärast väljendusrikkust. See Barbera on pärit Mombaruzzo valla Vignone Cru kõige sobivamatest viinamarjaistandustest ja on kääritatud roostevabast terasest vaatides ja küpseb seejärel pikka aega peentes tammevaatides. Tulemuseks on iseloomuga vein, mis sobib ideaalselt küpsete juustude, ulukiliha ja punase lihaga.

Saadaval järeltellimisel

Kirjeldus

veinitüüp: kuiv punane
pinnase asukoht: laineliste, madalate nõlvadega maastikul
mullatüüp: savi-lubjakivisel pinnasel
viinamarjasort: Barbera
veinivalmistamise protsess: Viinamarjad on korjatud parimal küpsusastmel. Peale pehmete viinamarjade purustamist ja varte eemaldamist, leotatakse viinamarju 15–20 päeva.
laagerdamine ja täiustumine: Veini hoitakse 12 kuud 500–3500-liitristes Prantsusmaa tammevaatides ja edasine viimistlemine toimub pudelis.
värvus: sügav rubiinpunane
lõhnabukett: Keeruline ja intensiivne aroom, kus on tunda puuvilju (kirss, vaarikas, ploom) ja šokolaadi ning martsipani noote.
alkoholi sisaldus: 14% vol
maitse: Vein täidlane ja tasakaalustatud. Puuviljamaitsed on intensiivsed, kuid hästi integreeritud tanniinid ja happesus pakuvad struktuuri. Veinis võib esineda ka vürtside, naha ja tammevaadi mõjutusi.
serveerimistemperatuur: 16°C
maht: 750 ml

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Sulle võib meeldida ka…