Ignacio Marín veinimaja

Bodegas Ignacio Marín veinistandus on alguse saanud 1903. aastal D. Ignacio Marín pingutuste abil. Tegemist on veinivalmistamise pärandi pärliga. See on põlvkondade kaupa olnud pereettevõte, mis on vankumatult pühendunud kõrgeima kvaliteediga veinide tootmisele ja viinamarjaistanduste hoolikale kasvatamisele.

Ignacio Maríni olemus seisneb viinamarjaistandusest lähtuvas hoolsas töös koos aja jooksul edasi antud armastuse ja teadmistega. Hr Ignacio Marín andis alguse oma veinimaja veinide ekspordile kõigil viiel kontinendil.

Perekonna iga põlvkond on sellesse raskesse protsessi toonud oma oskused ja kogemused alates viinamarjade valikust kuni asjatundliku veinivalmistamise ja hoolika laagerduseni. See töö peegeldub igas pudelis, mis nende keldritest lahkub – need on nagu ajakapslid, mis tutvustavad perekonna pärandit ja veinivalmistamise traditsiooni.

Veinimaja ajalugu

Veini ajalugu saab alguse juba 3. sajandil eKr, mil ajal on teada, et Carineña piirkonnas valmistati ja joodi meega segatud veine. Bodegas Ignacio Maríni veinimaja ulatub XVI sajandisse, mil ajast on säilinud kirjalikud dokumendid, mis kinnitavad, et pere pere oli pühendunud viinamarjaistanduste kasvatamisele. 1903. aastal asutatakse Bodegas Ignacio Marín veinimaja ning pea üheksakümmend aastat hiljem 1990. aastal hakkas Ignacio Maríni kolmas põlvkond eksportima veine Hiinasse ja teistesse Aasia turgudesse. 2015. aastal sai veinimaja Aragoni parima veinitehase auhinna ning suure tunnustuse osaliseks. 2022. aastast alates on veinikelder keskendunud laienemisele ning uuenemise, mis aitab suurendada pühendumist toota kvaliteetseid veine.

Bodegas Ignacio Marin veinimaja veinid: SIIN